Για μένα

Η φωτογραφία μου
ΚΡΑΝΙΔΙ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Greece
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, είναι το διάδοχο σχήμα της παλιάς Θεατρικής Ομάδας, διατηρώντας τα παλιά αρχικά της. Εμφανίστηκε στον πολιτιστικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και της επαρχίας Ερμιονίδας, τον Απρίλιο του 2009. Στόχος μας είναι η ενασχόληση με κάθε μορφής καλλιτεχνική δημιουργία, η ανάδειξη του ερασιτεχνικού θεάτρου και γενικότερα η καλλιέργεια της τέχνης του θεάτρου που αποτελεί τη συνισταμένη όλων των τεχνών. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για τα μέλη μας, με αντικείμενα: 1) τη φωνητική καλλιέργεια – αγωγή λόγου – ορθοφωνία και 2) τη δημιουργική γραφή. Ακόμη θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, που αφενός θα τα βοηθήσει να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και αφετέρου θα αποτελέσει το φυτώριο της συνέχειας και της εξέλιξης της ομάδας μας. Διαχείρηση ιστοσελίδας: Δημήτρης Σίδερης, Βίκυ Παπάζογλου.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

"ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟ"


Το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου και ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διοργανώνουν Διημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κρανίδι με τον Κώστα Γεωργουσόπουλο στις 2 και 3 Μαΐου 2014. 

Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, πνευματική προσωπικότητα (φιλόλογος, λογοτέχνης, κριτικός θεάτρου), δίδαξε το σχολικό έτος 1967-68 ως μόνιμος καθηγητής στο τότε εξατάξιο Γυμνάσιο Κρανιδίου. Επιστρέφει στο Κρανίδι μετά από 46 χρόνια για να συναντήσει παλαιούς μαθητές του και να μιλήσει στους σημερινούς μαθητές του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου καθώς και στο κοινό της Ερμιονίδας.

Παρασκευή 2 Μαϊου 2014 και ώρα 20.30 στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου Ομιλία του με θέμα " Η Επίδραση των τεχνών στην εκπαίδευση ", θα ακουστούν τραγούδια απο τα έργα του "Χρονικό" και "Ιθαγένεια".

Σαββάτο 3 Μαϊου 2014 και ώρα 19.00 Στρογγυλό Τραπέζι - ανοικτή συζήτηση με θέμα "Το θέατρο - φορέας παιδείας". Συμμετέχουν ο Κώστας Γεωργουσόπουλος και τα μέλη του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στον Πολυχώρο ARTiki

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

"Αταίριαστο ζευγάρι" του Neil Simon απο τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας



Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την σπαρταριστή κωμωδία του Neil Simon "Αταίριαστο Ζευγάρι" στον Πολυχώρο ARTiki

Πρεμιέρα: Παρασκευή 25/4/2014 στις 21.30
Παραστάσεις: 26, 27, 28 Απριλίου
3, 4, 5, 10, 11 Μαΐου

τιμή εισ.:€7,00

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε έγκαιρα στο 698 698 2224

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Διονύσης Ξανθός
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Αργυρώ Κωστελένου, Νάντια Κωστέλενου
Σκηνικό: Γρηγόρης Καμπούρης - Γιώργος Βύνιος
Μουσική επιμέλεια: Αντώνης Ρεμούνδος

Παίζουν:
Ρόυ: Γιώργος Δημαράκης
Όσκαρ: Λουκάς Κούτρας
Φέλιξ: Παναγιώτης Κωστελένος
Σπήντ: Βάκης Λαύκας
Γκουέντολυν: Ιωάννα Μέξη
Βίννι: Βασίλης Μπογιατζής
Σέσσιλυ: Χριστίνα Ψαθά

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

" ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ! " απο το Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας



Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας στηρίζοντας τους νέους σας προσκαλεί στην μουσικοθεατρική παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου των Εφήβων του, "Ζητούνται Θύματα" την Δευτέρα 7, Τετάρτη 9 & Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, στις 21.οο, στον Πολυχώρο ARTiki. 

Μια παράσταση γραμμένη απο τους ίδιους τους έφηβους για όλους μας!...
Μια παράσταση που δεν θα λείψει κανείς......που δεν θα ξεχωρίσει κανείς....!!!!

Σενάριο/Παίζουν:
Ζέρβας Παναγιώτης
Μπάζος Τάσος
Κακουριώτη Βιβή
Κομίνη Ιωάννα
Κοντογιάννη Ντέμη
Κυπραίου Τζωρτζίνα
Κωστόπουλος Αντώνης


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
"Εδω μέσα δεν θα ξεχωρίσει κανείς"
Σας περιμένουμε!


Τηλέφωνο για κρατήσεις: 69 86982224