Για μένα

Η φωτογραφία μου
ΚΡΑΝΙΔΙ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Greece
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, είναι το διάδοχο σχήμα της παλιάς Θεατρικής Ομάδας, διατηρώντας τα παλιά αρχικά της. Εμφανίστηκε στον πολιτιστικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και της επαρχίας Ερμιονίδας, τον Απρίλιο του 2009. Στόχος μας είναι η ενασχόληση με κάθε μορφής καλλιτεχνική δημιουργία, η ανάδειξη του ερασιτεχνικού θεάτρου και γενικότερα η καλλιέργεια της τέχνης του θεάτρου που αποτελεί τη συνισταμένη όλων των τεχνών. Ξεκινήσαμε τη λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου για τα μέλη μας, με αντικείμενα: 1) τη φωνητική καλλιέργεια – αγωγή λόγου – ορθοφωνία και 2) τη δημιουργική γραφή. Ακόμη θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θεατρικό εργαστήριο για παιδιά, που αφενός θα τα βοηθήσει να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και αφετέρου θα αποτελέσει το φυτώριο της συνέχειας και της εξέλιξης της ομάδας μας. Διαχείρηση ιστοσελίδας: Δημήτρης Σίδερης, Βίκυ Παπάζογλου.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

"Σιγά τα αίματα" του Άκη Δήμου απο τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας

 
 
Η Στιγμή που όλοι περιμέναμε, ήρθε. Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ξεκινάει την Θεατρική του χρονιά με μια ανατρεπτική παράσταση.
"Σιγά τα Αίματα" του Άκη Δήμου, μια παρωδία της "Ορέστειας" του Αισχύλου με την σύμπραξη  του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης, στον Πολυχώρο ARTiki - Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 20.οο.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σίδερης
Μουσική: Τάκης Μανιάτης
Σκηνικό: Γρηγόρης Καμπούρης
Κινησιολογία: Δήμητρα Δεστέ
Μακιγιάζ: Μαρίνα Νταουλιάρη
Φωτισμοί: Γιώργος Δημαράκης - Βίκυ Παπάζογλου

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 21/2/2015
Παραστάσεις: 22/2, 25/2, 28/2, 1/3, 2/3, 4/3,11/3, 14/3, 15/3, 18/3.
Ώρα έναρξης: 20.οο
Είσοδος: €7,οο
Κρατήσεις: 698 698 2224




Παίζουν:
ΑΙΣΧΥΛΟΣ: Αντώνης Αντωνόπουλος, ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ: Τόνια Αντωνοπούλου, ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ: Ιωάννα Μέξη, ΗΛΕΚΤΡΑ: Ματίνα Γκίκα, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ: Ναταλία Μαρκάκη, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ: Αγγελική Σοφικίτη, ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ: Σωτήρης Νταουλιάρης, ΟΡΕΣΤΗΣ: Δημήτρης Στρίγκος, ΠΥΛΑΔΗΣ: Γιώργος Πέλλας, ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΜΠΕΣΙΚΙΩΤΗΣ: Βασίλης Μπογιατζής.         

Ορχήστρα:
ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ: Καλλιρρόη  Καμιζή
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ: Γιάννης  Κοροντίνης – Θανάσης Σκανδάλης
ΚΙΘΑΡΑ :Ζαχαρίας Κουτούβαλης – Μιχάλης Φραϋδάκης
ΚΙΘΑΡΑ – ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Βασίλης  Δαπόντες
ΜΠΑΣΟ : Δαμιανός  Κουτούβαλης
ΚΡΟΥΣΤΑ: Γρηγόρης  Καμπούρης
ΠΙΑΝΟ : Τάκης  Μανιάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου